Testovi mobitela

VODAFONE 543 Prince

543 Prince
Ocijeni mobitel:
Osnovne informacije
Dual SIM Ne
Frekvencija 850 / 900 / 1800 / 1900
Hrvatski izbornik Da
Dimenzije uređaja (mm) 96 x 52 x 16
Masa uređaja (g) 40
Ekran i tipkovnica
Rezolucija ekrana 240 x 320
Broj boja ekrana 262.144
Tipkovnica Alfanumerička
Memorija
Telefonski imenik Neograničeno
Kamera
Rezolucija stražnje kamere 1,3 megapiksela (1280 x 1024)
Prijenos podataka
GPRS Da
EDGE Da
Infracrveni port (IrDA) Ne
Bluetooth Da
WAP Da
Baterija
Vrsta baterije Li-Ion
Kapacitet baterije (mAh) 750
Brzo punjenje Ne
Bežično punjenje Ne
Multimedija
Diktafon Da
Glazbeni player Da
FM radio Da
Dodatne funkcionalnosti
E-mail klijent Da
MMS Da
Java Da
Organizator Da
Gdje kupiti
Cijena 799,00 kn
Info VIPnet


091 / 77 00
http://www.vipnet.hr
Pogledajte cijenu mobitela na nabava.net
Nabava.net

 


Autor:

 

 

 

Komentari

Alen

30. lipnja 2013 - 17:05 Prijavi neprimjeren komentar

Užaaaas-KOMAAAAA...SVE NAJGORE...evo nemogu ga uopće iskalibrirat, jbmti. prokleti mobitel i ove IDIOTE iz Vipa koji su mi ga uvalili...OVAJ MOBITEL ĆU POLIT BENZINOM I ZAPALIT!!!!

SVE ŠTA TU PIŠE JE TOČNO:

Cijena jest mala, pa je zato konfiguracija katastrofa.

Pisanje SMS-a: sve je točno što drugi govore. Odgovara ti na dodir vrlo sporo, i ako ga koristiš duže vrijeme, ponovno će ti trebati vremena da se navikneš pisati na standardnoj brzini. Dešava se i to da ako npr. pritisneš tipku za slovo i (što je znači 4, 4, 4), zna ti "zaštekati" i odabrati ti slovo d. Brisanje je isto sporo; ne možeš samo držati tipku "C", trebaš ju zasebno pritisnuti za svako slovo koje želiš obrisati.

Kalibracija: totalna katastrofa. Onako kako bi kalibracije trebale biti (da ti stave "metu", i ti svojim prstima (ne olovkom) pritisneš sredinu. Dobri mobiteli bi zapamtili "točnost" tvog prsta) - ovaj mobitel radi totalno obrnuto. Trebaš TOČNO pogoditi u sredinu, a za jačinu pritiska i ne mari. Kako bi kalibrirao mobitel, potrebna ti je olovka ("stylus"), inače se cijelo vrijeme vraća na početak. Uz to je i neizbježna.
Također, kalibracija se javlja pri svakom 3-4 uključenju. Znači netko strada u prometnoj nesreći. Ti uključiš mobitel, ali ne, prvo ga trebaš kalibrirati.

Internet (barem ovu Operu koju ja imam) - još veća katastrofa. Iako imaš memorijsku karticu od recimo 1GB, na nekim stranicama će te jednostavno izbaciti iz pretraživača uz poruku "Memorija puna". Također, ne možeš staviti prst na dno ekrana i povući gore. To radiš sa onim gumbom.

Kamera - *umetni riječ koja počinje na k - mislio sam na katastrofa, ali mi se sviđa tvoj način razmišljanja... *. Ne možeš zumirati. Također u noćnom modu je prespora, za okinuti sliku trebaš pričekati mirne ruke 5 sekundi da se slika stabilizira, inače je sve mutno.

Iako mu opcije s kojima dolazi su kul (osim što, opet, ne možeš npr. staviti zasebnu glasnoću alarma i zvonjave poziva, nego trebaš imati dva "profila"... ali ipak, ne možeš stvarati vlastite "profile")... poput music playera. Ali OPET, preslab zvučnik. Također i slušalice s kojima dolazi... ja osobno dobivam žuljeve od njih. I preslabe su kad si npr. u busu. Bezveze. Bolje ti je držat zvučnik od mobitela uz uho.

Neki čak javljaju da im baterije rikavaju nakon određeog vremena... 3-6-9 mjeseci... uglavnom se nešto odlemi, a u servis centru to smatraju "mehaničkim oštećenjem" i to ne pokriva garancija. Ne kažem da se svima događa, ali događa se.

Sve u svemu, znam da kasnim s postom. Žao mi je što si ga kupio/la, ako jesi. Ja ću ga prodati, i kupiti si novi iPhone 4S. Ovaj mobitel, njega je samo za korištenje, kao što je rekao DVone, nije za korištenje kao "jedini mobitel". Više kao, "njega-koristim-jer-mi-samo-na-njega-ide-kartica-a-ovaj-j***ni-super-mobitel-koristim-kao-da-se-pravim-i-za-sve-ostalo-poput-slušanja-muzike-ovo-je-najduži-naziv-za-sporedni-telefon-ikad" *duboko udahne*.

Iskreno, iz iskustva, ne preporučujem taj mobilni uređaj.

nika

22. srpnja 2012 - 00:10 Prijavi neprimjeren komentar

gdje da kupim bateriju?

nika

22. srpnja 2012 - 00:10 Prijavi neprimjeren komentar

gdje da kupim bateriju?

nika

22. srpnja 2012 - 00:10 Prijavi neprimjeren komentar

gdje da kupim bateriju?

nika

22. srpnja 2012 - 00:10 Prijavi neprimjeren komentar

gdje da kupim bateriju?

1 2 3 4

Odgovori